Wyroby podrobowe

Produkcja mięsa podrobowego

Mięso obowiązkowe na polskim stole

Wśród wielu efektów naszej produkcji mięsa, rzadko które cieszy się tak dużym zainteresowaniem, jak wyroby podrobowe. Staramy się przede wszystkim spełniać Państwa oczekiwania, oferując Wam sprawdzone przepisy na wędliny. Produkcja tego typu mięsa jest u nas wynikiem długotrwałych analiz wszystkich możliwych rozwiązań. Kiedy zaczynaliśmy pracę nad towarami podrobowymi, musieliśmy sprawdzić przede wszystkim, który przepis da najlepsze efekty. Jej finałem było nie tylko znalezienie idealnej formuły, ale także nadanie jej wyjątkowego charakteru naszego zakładu mięsnego. Bardzo szybko zweryfikowaliśmy, że udało nam się trafić w kulinarne gusta klientów.

Oferta podrobowa

Wyroby mięsne naszej firmy powstają z uboju sprawdzonego źródła. Decydując się na nasze propozycje, otrzymacie Państwo naturalnie pozyskiwane produkty spożywcze, które w kulinarny sposób ozdobią Wasz stół nie tylko dzięki smakowi i aromatowi, ale także estetyce. Wszystko to dzięki przepisom, w których najważniejszym składnikiem są wszelkie naturalne dodatki.

Propozycja naszych wyrobów mięsnych podrobowych obejmuje na przykład:

  • Przysmak marynarski,
  • Salceson marynarski i włoski,
  • Leberę,
  • Kaszankę gryczaną i jęczmienną,
  • Pasztet borowikowy i domowy,
  • Pasztetową.