Wyroby podrobowe

Produkcja mięsa podrobowego

Mięso obowiązkowe na polskim stole
Wśród wielu efektów produkcji mięsa, rzadko które cieszy się tak dużym zainteresowaniem jak wyroby podrobowe. Staramy się przede wszystkim spełniać Państwa oczekiwania, oferując Wam sprawdzone przepisy i autorskie receptury. Powstawanie tego typu mięsa jest wynikiem długotrwałych analiz wszystkich możliwych rozwiązań. Musieliśmy sprawdzić przede wszystkim, który przepis sprosta naszym wygórowanym oczekiwaniom. W efekcie nie tylko znaleźliśmy idealną formułę, ale nadaliśmy także produkcji mięsa niepowtarzalnego charakteru. Bardzo szybko zweryfikowaliśmy, że udało nam się trafić w kulinarne gusta klientów.

Oferta podrobowa

Wyroby naszej firmy powstają z uboju ze sprawdzonego źródła. Decydując się na nasze propozycje, otrzymacie Państwo naturalnie pozyskiwane produkty spożywcze, które w kulinarny sposób ozdobią Wasz stół nie tylko dzięki smakowi i aromatowi, ale także estetyce. Wszystko to dzięki przepisom, według których odbywa się produkcja mięsa. Ich najważniejszym składnikami są wszelkie naturalne dodatki.

Propozycja naszych wyrobów mięsnych podrobowych obejmuje na przykład:

  • Przysmak marynarski,
  • Salceson marynarski i włoski,
  • Leberę,
  • Kaszankę gryczaną i jęczmienną,
  • Pasztet borowikowy i domowy,
  • Pasztetową.

Zapraszamy do spróbowania naszych specjałów!